Annotaties

Hoi Ron,

Jouw lezing over sungazing heb ik met een positief gevoel ervaren en mijn 2 vriendinnen ook. Nogmaals bedankt het was een zeer mooi en indrukwekkend verhaal en af en toe kreeg ik kippevel zo mooi dat het bij mij binnen kwam uit respect voor jullie manier van leven!

————————-

Hoi Ron,

Super bedankt voor de fijne avond, ik hoop  dat vele mensen net zo geïnspireerd zijn als wij! Ik dank ook het universum dat wij elkaar weer hebben mogen ontmoeten!

————————-

Hallo Ron,

Ik heb erg genoten van je lezing, en geloof het of niet, maar als je over sungazing spreekt straal je voelbaar de zonne-energie uit. Ik ben dankbaar voor het feit dat je me gevoed hebt met Licht, Liefde en Waarheid. Het heeft me ook weer bewust gemaakt hoe belangrijk het is om mijn gezondheid in de gaten te houden.

————————-

Lieve Ron en Conny,
Duizendmaal dank aan jullie
Jij Ron voor je openhartig en oprecht delen van je verhaal
Zowel op de avond als in je boek
En je liefdevolle ondersteuning

En jij Conny voor je zachte lichtgevendheid

Iedereen is geinspireerd en met een voldaan gevoel naar huis gegaan
Ik heb heel veel zin om met Sungazing aan de slag te gaan
Enerzijds om mijn fysieke gestel te helen
Anderzijds om het Heilige Huwelijk met mijzelf (de Zon) aan te gaan

De Herkenning voelt als een feest! Ik verheug me op onze volgende meeting.
Heel veel zomer zon gewenst.

————————-

“Gisteravond een SUPERavond gehad, bedankt! Geweldig zulke avonden, met gelijkgestemden en bijzondere mooie lezing! Ja ik geniet nog na, wat was een bijzondere mooie avond!!”
————————-

“Zonet,zondag ochtend rond half 11,”Daar is ie opeens DE ZON “.
Ik zette net een plant buiten die de hele winter binnen had gestaan (had ‘m wat vergeten)
Hoe symbolisch. Ik voel me zelf de laatste tijd ook wat depressievig, had daar net wat over opgeschreven…….
En dan …. ZON.
Met de woorden van Ron van Dijen aan de gang: tuinklompen uit, aarden, bril af, keer ik me helemaal naar de zon. Daar ben je dan ZON. Dank je wel. Verwarm me. Heel me.
Ik durf niet echt in de zon te kijken, daar is de zon al veel te scherp voor,maar een beetje knipperend, denk aan de woorden van Ron: “HET LICHT IS LIEFDE “.
Ja,ik durf het te voelen,een klein beetje….. Overweldigend.
Vlug zet ik een kan water buiten zodat het “zonnewater” wordt en het zijn werking doet als ik het drink. Dank je wel Ron voor je inspirerende avond.”

————————-

“Wij vonden het een heel interessante avond. Jammer dat de zon niet scheen.

De avonden zijn in de regel te kort, zo ook nu weer. Ron had voor ons gevoel nog wel meer dingen te vertellen. We hebben het boek van hem nog niet doorgelezen, omdat we nog met de Anastasia reeks bezig zijn. Maar het zonnestaren wordt door ons iedere dag wel genoemd en met anderen uitgebreid besproken.

We zijn ook zeker van plan om ons hieraan te wagen. De fles met water staat in ieder geval al buiten in de zon!”
————————-

“Alles draaide voor mij om 2 woorden.  ZONSVERDUISTERING  en BEVRIJDING.
Het was een avond waarin ik tot inzicht kwam dat ik eigenlijk veel meer in de “zonsverduistering” leef.  De winter, het ingepakte,d.m.v kleding, binnen leven,in mijzelf gekeerd, is voor mij dan ook heel veilig.
Wat Ron vertelde, leek wel “bevrijding”. De openheid naar buiten toonde hij met zijn “zijn”,mede door zijn levensverhaal, waar ik mij verweven mee voelde. Ben eigenlijk behoorlijk bang voor “het licht”, wat gelijk staat aan het innelijke zijn van de mens zelf.

Ron, Bedankt”
————————-

“Alhoewel ik lang niet alle inzichten met hem deel en ik, ondanks zijn blote voeten toch iets meende te bespeuren van geitenharenwollensokken vond ik de avond boeiend. En als je naar hem kijkt en luistert zie ik een gewone gezonde man. Kennelijk werkt het wat ie doet: in ieder geval voor hemzelf. En als je daar dan passievol over kan praten werkt dat alleen maar inspirerend.”
————————-

“Ron heeft een oer-oude en tegelijkertijd gloed-nieuwe boodschap voor je! Door zijn intense levenservaringen waarin hij altijd het vertrouwen heeft gehouden dat het hem ergens zou brengen, mocht hij leren het diepe contact met onze grootste bron van warmte, kracht en heling te herstellen. De zon is zijn heling geweest waar niets anders hem kon helpen! Hij kan en wil vanuit een diepe liefde zijn altijd beschikbare, vrijwel kosteloze methode bieden aan mensen met lichamelijke en/of geestelijke klachten, van welke diepte dan ook. Laat je verrassen hoe dicht we dagelijks bij ons grootste natuurlijke medicijn zijn, zonder het te weten!”
————————-

Hallo Ron ,
Ik beweeg me al jaren richting licht. Ontdek de betekenis van de zon in mijn wezen. Kom vanmorgen na een wegwijzing van iemand op jouw site. Ik ben

nu net 50 geworden. Wat zo herkenbaar in jouw verhaal is :jezelf bevrijden uit het lijden door trouw te zijn aan jezelf en je innerlijke stem te volgen. Zelf heb ik borstkanker met uitzaaiingen in mijn hele lijf. Sinds mijn zeventiende worstel ik
al met mijn lijf. Ik geloof, dat ik mezelf kan genezen. En elke keer weer word ik ergens heengeleid. Ik ga mijn kontakt met de zon intensiveren. Dank je wel en het ga je goed. Lieve groet,
————————-

Ha Ron,
Wat ben je een pracht verhalen verteller !
En wat heerlijk om die zon te voelen als jij vertelt.
Een zonnige groet, natuurlijk!
————————-

Hallo Ron,
allereerst wil ik je nog graag zeggen dat ik je lezing van afgelopen heel boeiend heb gevonden. Jouw uitstraling was licht en liefde. Dat laatste woord vind ik soms nog moeilijk uit te spreken. Ik merk zelfs dat ik er ‘bang’ voor ben. Die confrontatie voelde ik weer heel duidelijk bij jouw aanwezigheid.
————————-

Ik heb Ron nu al driemaal bezig gehoord en iedere aanwezige was telkens met mij onder de indruk van zijn oprecht, diepgaande en door eigen ervaring onderbouwd levensverhaal. Ik noem hem zonder schroom dan ook “de zonnekoning der lage landen!”
————————-

Beste Ron,

In de eerste alinea van de tekst “De nieuwe mens” van Peter Deunov, zie ik jou:
“De nieuwe mens die momenteel gecreëerd wordt, noem ik de mens van het licht. Waar hij ook heen gaat, hij verlicht alle dingen door het licht, dat uit hem voortvloeit. Door zijn fijnere gevoeligheid, ontvangt hij het innerlijk leven van de natuur en treedt in communie met de intelligente wezens die er werken”.
————————-

Beste Ron,

Het moet me ook van het hart dat ik zo’n duidelijke “herkenning” ervaarde bij het aanhoren van je lezing, maar vooral bij het zien van je uitstraling. Mooie energie die door en door “is”.
————————-

Dag zonnemens Ron,
Jouw lichtende blik in je ogen straalt. Ik ben dankbaar dat ik de kans kreeg om de lezing hier bij mij in de buurt mee te maken. Ik lees al een kleine 20 jaar boeken en teksten van Omraam Mikhaël Aïvanhov. Hij is/was ook een echt zonnemens. Hij duidt menigmaal het belang van het bijwonen van de zonsopgang. Een zonsopgang is voor mij ook al lang een bijzonder moment. Het geeft mijn dag een extra boost en kleur. Ik heb het geluk om (als de zon te zien is) van de plaats waar ik woon de zon te zien opkomen. Ik heb dan het gevoel dat het zonlicht in me binnenstroomt. Ik hoop om jouw werkwijze van ‘zonnestaren’ te kunnen inpassen in mijn leven.

Ik wens jou alle licht en liefde op jullie pad.

Zonnige hartegroeten
————————-

Beste Ron,

Ik wil je héééél hartelijk danken voor de prachtige lezing die je gisteren kwam geven !!!  De motivatie, de manier en het levend voorbeeld van een stralende verschijning die jij belichaamt, werkt echt aanstekelijk om er ook mee te beginnen. Ik dank je nogmaals van harte, je brengt jouw “missie” heel goed Ron!!!
————————-

Hoi Ron,
Het sungazen voldoet mij uitstekend, ik kan er geen genoeg van krijgen 😉 maar ik hou mij keurig netjes aan de regels. Ik verneem nu dat er van alles gebeurt in mijn lichaam, krijg ook pijntjes maar dát zakt later weer af en wordt in zijn geheel beter. Ook verneem ik dat mijn ogen sterker worden. Ik zie nog niet beter door het zonnestaren maar mijn ogen worden gewoon sterker. Ik kan bv. langer lezen zonder een moe gevoel te krijgen in de ogen, computeren, alhoewel ik dan wél de truckjes van dr. Bates toepas hoor om geen “vierkante ogen” te krijgen. Mijn ogen worden gewoon sterker, dat is gewoon een feit. Ik zat met maagklachten. Als ik in de zon gestaard heb dan voel ik een paar uur ná het sungazen een zwaar gevoel in mijn maag. Dat blijft een poosje zo, daarna zakt het af en heb ik geen last meer. Vanmorgen een groot glas “zonnewater” gedronken en dan krijg ik dezélfde reacties als met het sungazen. Ik voel van alles in mijn lichaam (van het water) en krijg energie, zonne-energie.
Heerlijk, ben blij dat je dit ook dmv je boek met je medemensen wilt delen.
————————-

Hoi Ron,
Een maand geleden hoorde ik van sungazing. Ik ben op internet gaan kijken en meteen begonnen. Ik heb je boek in de bibliotheek besteld en heb dit
vorige week gelezen. En…ik ben overtuigd! Geen zweverig gedoe, maar helder en duidelijk. Ik zit nu (na 3 weken) op 50 seconden. Ik zit nu al te
wachten tot de zon opgaat. Heerlijk! Ontzettend bedankt dat je deze ervaring met anderen hebt gedeeld middels je boek.Het boek heb ik met veel belangstelling gelezen. Mooi, hoe je, op zoek naar genezing, weer wat van het “oude weten” hebt bloot kunnen leggen en toegankelijk gemaakt voor een groter publiek.

————————-

Een dikke dank voor het pionierswerk dat je doet en je prachtige boek waar ik zo van geniet en zo aanstekelijk werkt.
————————-

Dag Ron
Ik was onlangs bij u op de lezing sungazen.
U draagt werkelijk de zon in u, uw glimlach is als de zon, dat ge zo een intimiteit met de zon kan ervaren is prachtig, nu ik deze lezing gevolgd heb zal ik de zon een warmer hart toedragen, ik weet nu wat ik er al mee kan doen op een veilige wijze.
Nog veel succes bij uw lezingen, doe zo voort.
————————-

Wat geweldig lieve mensen. Ik heb al lang over sungazing gehoord en loop vaak in de ochtend vroeg omdat ik tijdens zonsopgang een enorme kracht en positieve energie ervaar en ik dacht altijd dat mensen die dat doen niet zo dicht bij mij zijn. Wat heerlijk te ontdekken dat mooie dingen van universum altijd zo dicht bij zijn. Bedankt.
————————-

Dag Ron, Op vleugelen van Licht fietste ik terug huiswaarts na een thema dag met jou. Wat een heerlijk geluksgevoel, gelukkig gelijkgestemden te ontmoetten!
Het was zo boeiend , authentiek en waarachtig , iedereen zou die techniek moeten toepassen, wat zou de wereld veranderen!
Al gans mijn leven ben ik bezig met Licht, ik woon in een huis vol licht en heb het geluk veel Lichtmensen te mogen ontmoeten. Dank voor zoveel vreugde en succes met al je voordrachten.
————————-

Hallo Ron! Allereerst HARTelijk dank voor je práchtigmooie, heldere boek!
En verder natuurlijk voor de ZON en de ZON in jou!
‘Per toeval’ las ik je stukje op een website …..en ‘wist’ meteen dat ik E I N D E L I J K gevonden had waarnaar ik al heeeeeeel lang onbewust op zoek was!!!
Vanochtend eerste 10 seconden ‘gedronken’ van het Gouden Licht!
Het lijkt alsof ineens heel veel dingen richting krijgen!
Bloedonderzoek vorige week wees uit dat ik een flink vit. D tekort had………
In diezelfde week heb ik het sungazen gevonden…………….of nauwkeuriger gezegd, ‘het vond mij’.!!!!

————————-

Goeie middag Ron, 
Nog eens heel erg bedankt voor je introductie in het sungazen in Antwerpen. Ik heb er serieus van genoten…
Sindsdien sta ik elke morgen tijdig paraat en als er zon te zien is geniet ik er met volle teugen van. Het is inmiddels een vast deel van mijn leven geworden. Zelfs eigenlijk een absolute noodzaak.
Ik voel de energie sterker door me stromen en heb ook het gevoel dat mijn aarding zich inmiddels automatisch mee versterkt heeft. Barefoot walking is wel zeer belangrijk voor me geworden, dit in tegenstelling met zelfs nog maar een aantal maanden geleden, toen ik nog een echte “schoenmens” was.
Nog eens hartelijk dank en keep up the good work Ron! Jou Zijn had in ieder geval op mij een zeer positief effect. In eenheid met de bron (huist achter de zon volgens de Inka’s), het licht van de wereld.
————————-

Ik ben ERG geraakt door wat ik zojuist allemaal gelezen heb en het voelt alsof ik EINDELIJK gevonden heb wat ik moest vinden…….. Heeeeeeeeeeel veel dank.
————————-

Hoi Ron, mijn complimenten voor de vernieuwde site! Erg duidelijk, overzichtelijk en interessant. Ongeveer een jaar geleden las ik je artikel in de Metro en heb ik direct je boek gekocht. Ik had al eens eerder iets over het onderwerp gelezen en vond het bijzonder interessante materie. Met behulp van jouw tips en adviezen in het boek ben ik aan de slag gegaan.
Ik had/heb geen lichamelijke of psychische klachten. Ook ben ik niet chronisch ziek. Gelukkig maar! De reden voor mij om te gaan sungazen was vooral nieuwsgierigheid en het sterke gevoel dat dit iets is wat bij mij past/hoort. Na een jaar kan ik zeggen dat het mij uitstekend bevalt! Voor mij is het weer een stukje in de grote puzzel wat op zijn plaats valt. Net als bijvoorbeeld het aanpassen van mijn eetpatroon, waar ik al langer mee bezig ben en het het regelmatig beoefenen van Zenmeditatie (overigens is een combinatie tussen Zenmeditatie en sungazen ook heel leuk en spannend om te doen!).
Graag wil ik je via deze weg danken voor het schrijven van je boek en het opzetten van je website. Ik ben erg dankbaar voor het feit dat je de tijd en de moeite die je in het onderzoek naar sungazen hebt gestoken en het resultaat van het onderzoek met de wereld wilt delen. Het is nu voor veel mensen mogelijk geworden om direct in te haken bij het meest interessante deel: het sungazen zelf!
————————-

Dag Ron, van achter naar voren en van voor naar achter..las ik je boek..en ben onder de indruk..en ik kan nog niet eens zeggen.. waarvan.. Net als jij ben ik al heel lang ‘ziek’.. en allener dan gewenst geworden..(jij toen) ik nu..Ik heb 2x zon gekeken en begrijp direct dat mijn hele, (inmiddels)slechte, leefstijl er, zeer drastisch, door zal veranderen.
————————-

Jouw positieve levenshouding moet al genezend zijn voor veel dingen, waar een ieder ander aan zou moeten blijven lijden, door de triviale levenshouding van deze mensen. (conformeren aan de maatschappij met alle ellende van dien).Ik wens jullie veel plezier toe in het verder ontwikkelen van de Zonnevisie.
————————-

Wat worden wij verwend met zoveel zon. Vanmorgen om 6 uur naar buiten en een voorlopige plek gevonden waar ik haar zo vroeg in de ochtend kan zien. Stap voor stap tot ik het sungazen volledig heb geïntegreerd. Ik voel al een verandering op het gebied van eten en humeur. Meer stabiliteit.
————————-

Op dit moment ben ik aan de 4.10 minuten bezig en het gaat steeds beter. Als grootste kado heb ik erdoor gekregen dat ik weer slaap, voordat ik ging sungazen sliep ik een paar uur per nacht nu slaap ik door, heerlijk!!!!! Verdere veranderingen zijn dat ik veel minder spierspanning heb, daardoor dus minder last van mijn rug nek en schouders. Ik handwerk veel maar kon soms maar 10 minuten een naald vasthouden omdat mijn duim zo zeer ging doen, afgelopen week heb ik twee uur zitten handwerken en geen centje pijn. Voor mij is dit dus een goede reden om met sungazen door te gaan ik heb er al zoveel voor terug gekregen.
————————-

We zijn enthousiast aan het sungazen. Ik krijg er een boost energie van! En we zitten nog maar aan 40 seconden .. als de energie toeneemt met de lengte van het gazen, dat belooft! Ik denk dat er ook andere (uitzuiverings)processen beginnen te spelen, ik heb namelijk ineens een gekke uitslag over de hele breedte van mijn rug Wij blijven u eeuwig dankbaar dat uw pad het onze heeft gekruist. Wij kijken nu vanuit een totaal andere instelling en veel bewuster naar de zon. Ik hoop dat jullie nog heel veel mensen aan het gazen krijgen!
————————-

Wat een heerlijke lezing en wat zijn jullie prachtige mensen! Ik wens jullie alle liefde, licht en bijzondere ervaringen op jullie pad!
————————-

Ik ben volop in je boekje aan het lezen. Ik wil je bedanken voor het schrijven hiervan. Ik geniet van de woorden. Ze spreken voor zichzelf; De dingen die ik al lang zo aanvoel en wil bereiken.
————————-

Wat ik erover gelezen heb is enerzijds een ‘openbaring’ en anderzijds een ‘(h)erkenning van wat ik al diep van binnen wist/weet! Er wordt mij opnieuw zoveel duidelijk!
————————-

Wij blijven heel enthousiast gazen, ik had nooit gedacht dat de zon mij op een onheuglijk uur uit mijn bed zou kunnen lokken (ik ben echt geen ochtendmens hoor)! Ik heb al heel veel mensen over u verteld, onlangs nog tegen mijn arts-homeopaat en die was heel geïnteresseerd. Ze ging uw site lezen. We merken echt wel dat we gazen, ik vooral fysiek, Luc vooral psychologisch. De ergste (niet aangename) fysieke reacties zijn achter de rug nu (ik heb echt heel erg gereageerd de eerste 10 dagen!), maar we merken wel dat we psychologisch nog steeds “zonniger” worden en dat doet zo’n deugd…
————————-

Ik heb reeds een hele lange, bij momenten intens pijnlijke en zware (zowel mentaal als lichamelijk), maar oh zo boeiende weg afgelegd en het wordt met de dag beter! En ik voel dat het ‘sungazen’ in mijn persoonlijk proces een heel mooie waarde en betekenis zal krijgen. Vandaar ook mijn diepe dankbaarheid naar jou.
————————-

Ik heb het gisteren een heel bijzondere middag gevonden, fijn om jullie te mogen ontmoeten. Ron ik heb je lezing, de manier waarop je het vertelt, de helderheid en de rust als fijn en boeiend ervaren. Er waren delen wat me diep raakte en ontroerde. Het Licht en de pure Liefde vanuit de zon toe laten in je systeem, prachtig, op deze manier hoop ik mijn overgewicht los te laten. Ik houd je op de hoogte van mijn ervaringen met sungazen.
————————-

Pfff, ik begrijp wat je bedoelt met stof opwerpen. Vannacht tegen allerlei oud en nog recente ervaringen aangelopen. Halve nacht wakker gelegen. Gaat goed komen. Ik leer veel over het proces. Ik zit verder vol energie, ben warmer en geen koude voeten meer.
————————-

Dank je voor de boeiende lezing. Ik heb net het boek uitgelezen. Ik ben zelf nog niet gestart met sungazen, maar het blijft wel hangen in m’n hoofd. Ik vind je uitstraling fantastisch… Wat de zon toch met een mens kan doen…