Aqua Optimizer

In 2005 kocht ik de Aqua Optimizer, om de kwaliteit van het drinkwater in huis te verbeteren. In landen als Nederland en België, leven wij met de ‘geruststellende’ gedachte dat de kwaliteit van ons drinkwater tot een van de beste in de wereld behoort. Door het sungazen merkte ik steeds meer dat deze gedachte niet overeen kwam met mijn ervaringen. Ik merkte dat het drinken van leidingwater mijn energiepeil juist naar beneden bracht en dat ik er moe van werd. Deze ervaring herkende ik eveneens de jaren er voor door het drinken van water uit filtersystemen.

P1090995P1090996P1100012
Ik kocht de Aqua Optimizer omdat ik er meteen een heel positief gevoel bij had. Het was nog niet eens zozeer de prijs-kwaliteit verhouding, dan wel de werkwijze van het systeem. Nu ruim 10 jaar later merk ik hoe de kwaliteit van mijn drinkwater veranderd is. In combinatie met het zonlichtwater (zie boek) gebruik ik alleen nog maar dit water en neem ik het geenergetiseerde en gereinigde water ook overal mee naar toe. Ik proef zelfs het verschil met bronwater in de fles en alle andere dranken.

In de loop der jaren ben ik het principe van de Aqua Optimzer steeds beter gaan begrijpen. Ik ervaar vele veranderingen in mijn huis en omgeving en zag dat levensprocessen een overeenkomstige werking hebben (zie hieronder). De Aqua Optimizer is een van de meest nuttige en noodzakelijke tools in mijn leven.

Op basis van mijn eigen ervaringen kan ik de Aqua Optimizer aanraden. Ik kan vanuit eigen ervaring zeggen dat het een van de beste systemen is die er op de markt is, zo niet de beste. De Aqua Optimizer heeft een unieke werking, welke vanzelf duidelijk wordt naarmate het gebruik in de loop der jaren toeneemt. De Aqua Optimizer maakt gebruik van de grondtoon van de tijd waarin wij leven. Duurdere systemen en zelfs osmose filters gaan voorbij aan het principe van de eenvoud van de werking van de Aqua Optimizer. 

De Aqua Optimizer energetiseert het drinkwater en daarmee het lichaam. Het neutraliseert op een unieke wijze, op basis van natuurlijke wetten en -principes, alle vervuiling in ons leidingwater. Alleen al de wetenschap dat het grondwater, en daarmee het leidingwater, steeds meer vervuild wordt door het overmatige medicijngebruik.

Aqua OPTIMIZER en Sungazing

Andere positieve bijwerkingen die ik zelf heb mogen ervaren:
– Huidproblemen verminderen en stoppen zelfs. Haar wordt zachter.
– Het water smaakt beter, helderder, proeft zijdezacht en drinkt heel makkelijk.
– De energetische waarde van het water neemt in de loop der tijd sterk toe, hetgeen
een positieve doorwerking heeft op het bewustzijn en de waarnemingen.
– De belasting van vrije radicalen in het lichaam wordt verminderd, mede
in combinatie met zonlichtwater. Het lichaam reinigt hierdoor sterk.
– Er gaat een beschermende werking uit tegen electrosmog, aardstralen,
wateraders, negatieve energieën, voedseladditieven in en rondom het huis.
– Beduidend minder, tot zelfs geen kalkaanslag.
– Planten binnen en in de tuin groeien sneller.
– Zelfs huisdieren drinken meer water.
– Er vindt een positieve verandering plaats in andere watersystemen zoals de   centrale verwarming en vijvers.
– Eenvoudig montage met een bandje of plakband om de leiding.
– Passend op elk watersysteem.
– Hoe groot het huis ook is, 1 Aqua Optimizer is voldoende!
– De Aqua Optimizer werkt levenslang en is onderhoudsvrij.
– Eenvoudig te demonteren en te gebruiken op b.v. op vakantie in een hotelkamer.

P1100009
P1100001
De Aqua Optimizer kost € 545,00 , incl. BTW.

De Aqua OPTIMIZER is te koop middels overmaking en binnenkort in de webwinkel. De Aqua Optimizer is ook te koop (en te bezichten) op de lezingen.

Een uitgebreide folder van de Aqua Optimizer is hier te downloaden.

Een montagehandleiding is hier te downloaden.

Een kleine toelichting in (een deel) van de werking:

Water heeft een geheugen (zie video hieronder). De Aqua OPTIMIZER ‘verfrist’ dit geheugen, zodat de belastende informatie en vervuiling wordt verwijderd. Hierdoor bevat het water meer levensenergie en verhoogt het onze weerstand tegen elektromagnetisme (elektrosmog), chemische (voedseladditieven, de E-nummers) en geopatische belasting. Vervuiling in het lichaam is, naast erfelijke belasting en virale infecties, de grootste oorzaak van ziekten.

“Water has a memory; the structure is much more important than the composition”