Lezing aanvragen en organiseren

In deze tijd waarin we leven, is het mijn wens samenwerking vanuit co-creatie te realiseren omwille van bewustwording en innerlijke ontplooïng voor elk individu.

Op deze wijze geef ik lezingen over genezing, bewustwording en een duurzame levenswijze op basis van licht vanuit mijn eigen ervaringen. De organisatie die mijn lezing organiseert betrek ik in deze lezing vanuit haar/zijn achtergrond om zo gezamelijk op te trekken in deze tijd.

Ik heb op deze wijze samenwerkingen mogen realiseren in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg, evenementenorganisaties, patiënten- en consumentenorganisaties, ocverheden, organisaties ten behoeve van duurzaamheid en gezondheid, alsmede in individuele en particuliere sfeer gericht op de natuur, creatief, anders wonen, voeding of gewoonweg thuis in huiselijke kring, in binnen- en buitenland.

Indien u professioneel en/of vanuit verbondenheid een samenwerking met mij wilt realiseren, op basis van co-creatie, ten behoeve van genezing, bewustwording en een duurzaam leven, stel ik dat zeer op prijs.

Zie hier een voorbeeld van het programma.
Zie hier het overzicht van de data van de lezingen in de komende maanden.

Er is uitgebreid materiaal beschikbaar, waarmee een lezing eenvoudig gerealiseerd kan worden. De lezingen bieden een waardevolle “her-innering” aan een onvergetelijk samenzijn. De lezingen leveren een bijdrage aan een veranderingsproces van de aanwezigen alsmede de organisatie.

U kunt een lezing aanvragen via het contactformulier aan de rechterzijde van de website.