Persoonlijke begeleiding

Gemotiveerd om mijzelf te genezen (en uiteindelijk bewuster te leven), heb ik 14 jaar geleden bewust gekozen om het roer om te gooien en aan de slag gegaan. Ik wist dat ik mijzelf kon genezen, op geheel natuurlijke wijze. Wat ik niet wist was, dat het mij zelfs een geheel nieuwe levenswijze en -visie bood, mijn lichaam heel sterk regenereerde en thuis bracht bij mijzelf.

In de gezondheidszorg resteert tè vaak en tè makkelijk het gebruik van medicijnen als oplossing voor de gevolgen (veelal pijn) terwijl de oorzaken buiten beschouwing blijven. Daarnaast bevatten medicijnen niet de frequentie om het lichaam in balans (eigen frequentie) te brengen. Ik heb zelf geen medicijnen gebruikt, tegen vele adviezen en opvattingen in.

Om tot genezing te komen koos ik voor louter natuurlijke geneeswijzen en remedies op basis van natuurlijke wetmatigheden. Uiteindelijk kwam ik er achter dat alles te maken heeft met licht, oftewel met het totale spectrum aan frequenties van natuurlijk zonlicht. Deze frequenties vertegenwoordigen de veelheid aan frequenties waar ons lichaam uit is opgebouwd, bestaat en functioneert.

Een ziekte is niet anders dan een lager wordende frequente, welke materialiseert tot een veelal zichtbare ziekte. Preventief werken, bewustwording van de werking van licht en daarmee energie, verdient zichzelf in vele opzichten terug. En: het geeft een intens gevoel van geluk en rijkheid!

Ik geef, op basis van vele gerelateerde trainingen en mijn ervaringen, persoonlijke begeleiding bij sungazing, het keren van ziektebeelden en het vormen van een levenswijze op basis van licht.

Werkwijze