Weerstation

Het opnieuw wennen aan het levensritme van de zon, is geen gemakkelijke opgave. Zoals ik uiteenzet in mijn boek en tijdens lezingen, zijn wij een ander ritme gaan leven, namelijk die van de klok. Een veelgehoorde opmerking is dat het veel moeite kost om het zonlichtritme weer te hervinden, mede door de gezette tijden van werk, school en andere verplichtingen in onze samenleving. Echter, ons bio-ritme wordt bepaald door het zonlichtritme. Eenmaal dat geluk gevoeld te hebben, wil je geen ander leven meer! 

WeerstationToch blijkt dat steeds meer mensen het zonlichtritme hervinden omdat er wel degelijk een mogelijkheid is om het flexibele zonlichtritme in te passen in het dagelijkse levensritme. Een handig hulpmiddel hiervoor is de tabel met de zonsopkomst en -ondergang van dit jaar. 

Zelf gebruikte ik 2 weerstations (werkkamer en keuken), die geheel automatisch op locatie in Europa (ideaal in het buitenland) de exacte zonsopkomst en zonsondergangtijden aangeven. Tevens geeft het o.a. kans op bewolking en neerslag weer, de binnen en buitentemperatuur (middels een extra bijgesloten unit). Handige informatie voor mensen die sungazen, zonnebaden, of willen leven volgens het zonlichtritme.

Ik gebruikte dit type weerstation 5 jaar en ben uiterst tevreden met de precisie, uitgebreide functies voor een leven gericht op de zon, weergave, degelijkheid, prijsstelling en langdurig gebruik op 3 AA batterijen. Ik heb hiermee mijn leven op basis van het ritme van de zon mee teruggekregen. Dit weerstation wordt geleverd met een buitenunit.

Dit weerstation is te koop voor € 50,00 via de bestelpagina op deze website en binnenkort via de webwinkel.