Ziektebeelden begrijpen en veranderen

Ziektebeelden zijn een ver-materialisering van energie die veelal oorspronkelijk vanuit gebeurtenissen plaatsvinden. Deze gebeurtenissen “hechten” zich in ons lichaam in eerste instantie middels een psychische “belasting” (trauma/blokkade). Deze belasting materialiseert zich verder tot uiteindelijk een ziektebeeld welke zichtbaar en meetbaar wordt. Hoe meer het ziektebeeld materialiseert, hoe lager de frequentie en de trilling. 

Het begrijpen van het ziektebeeld is het herkennen en erkennen van de psychologische achterliggende gebeurtenissen die veelal zijn “weggedrukt”, geblokkeerd.

Het herkennen van de gebeurtenis en het erkennen dat er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden zorgt voor een verandering van het gevormde ziektebeeld. De gematerialiseerde vorm van het ziektebeeld neemt af doordat de trilling, oftewel het licht, in frequentie toeneemt.

Ik maak de oorzaak van het ziektebeeld zichtbaar, alsmede de uitwerkingen, waardoor er een verandering kan plaatsvinden. Daarnaast geef ik veel informatie om het ziektebeeld verder te behandelen vanuit de mogelijkheden die er zijn. Ik maak hierbij gebruik van mijn eigen ervaringen en inzichten. Eenvoudig, begrijpelijk en heel direct!

Voor meer informatie en de mogelijkheden van sessies kunt u contact opnemen middels het contactformulier op deze pagina.